Webshop

HFL Roselan Balm 60ml

Roselan Balm is een intensief werkend product bij huidschilfers, kloofjes en droge plekken op de huid. Maar ook een weldaad voor de normale huid. De balm dringt diep door in de huid; niet niet alleen de opperhuid hersteld, maar ook de tweede huidlaag

HFL solution spray

De solution spray is een product voor de behandeling van schimmelnagels, kalknagels, voetschimmels en andere huidschimmels zoals zwemmersexceem. Het kalmeert de huid en maakt de nagels weer gezond!

Gehwol Soft Feet Butter 100 ml granaatappel & moringa

Intensieve verzorging voor soepele huid van voeten/benen. Vet inbrengende sheabutter een aangenaam zacht huidgevoel. Speciaal diep werkzaam hyaluron en vit. E + avocado-olie ondersteunt regeneratie van de huid & versterkt de huideigen afweerkrachten.

Gerlachs Gehwol extra 75ml

Ter voorkoming van voetschimmel en jeuk tussen de tenen. Normaliseert zweetvorming en de ontleding van het zweet wordt tegengegaan. Universele verzorgingscrème voor verzorging/bescherming van sterk belaste of afgematte voeten. Dagelijks gebruik.

Gehwol Hydrolipid Lotion 125 ml (bij droge huid)

Lotion voor dagelijkse verzorging van droge en gedehydrateerde voeten. Ultra-penetrerend. Herstelt en onderhoudt het vochtgehalte van de huid voor lange tijd. Geurvrij, geschikt voor diabetici. Dagelijks gebruik. Helpt schimmel en jeuk voorkomen.

Dadi' Oil 14.3 ml

Dadi'oil is een verzorgende nagelolie die is gemaakt om flexibiliteit, stevigheid & glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem. Dadi'oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Ook te gebruiken bij wondjes / eczeem.

Dadi' Oil 3.75 ml

Dadi'oil is een verzorgende nagelolie die is gemaakt om flexibiliteit, stevigheid & glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem. Dadi'oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Ook te gebruiken bij wondjes / eczeem.

Alba Hands & Feet anti-schimmel 30ml

Verzorgd huid/nagels bij schimmel en pseudomasinfecties. Antifungaal, antibacterieel hulpmiddel. Verfrissende spray, verminderd overmatig zweten van voeten/handen. Unieke samenstelling obv 4 oliën; grapefruit, tea tree, pepermunt en oregano.

Mesitran soft 15 gram wond (honing)gel

L-Mesitran soft is een antibacteriële wondgel op basis van honing, die wondreinigend werkt en de wondgenezing optimaliseerd.

Arkada zalf voor droge huid (inhoud 70 gr)

Arkada zalf is bij uitstek geschikt voor de verzorging van de beschadigde, gebarsten, ruwe en droge huid. De zalf regenereert, en revitaliseert en geeft het nodige vetgehalte aan de huid. Daarnaast is de zalf ook bacteriedodend en schimmelwerend.